Puheenjohtajan terveiset


Syksy etenee reippain askelin ja ennen kuin ehdimme edes huomata, on jo joulu. Juuri nyt eletään muutoksen aikaa. Uusi opetussuunnitelma tuo muutoksia opiskeluun, kuten myös edelleen jatkuva huonohko taloudellinen tilanne. Ja asioitahan ei helpommaksi tee jatkuvat tilojen puutteet ja remontit. Kuitenkin on tärkeää, että lapsillemme taataan turvallinen oppimisympäristö ja tuetaan oppimisen motivaatiota. Tässä haluamme yhdistyksenä auttaa opettajia, vanhempia ja asiantuntijoita saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen.

Yhdistys on elinvoimainen ja vaikutusvaltainen vain vahvan jäsenistönsä ansiosta. Jos haluat olla mukana tukemassa ja vaikuttamassa kielikylpyopetukseen, ryhdy yhdistyksen jäseneksi! 

(ilmoittautumisen ohjeet ja tiedot oikeassa reunassa: liity jäseneksi kaavakkeessa)

Voit myös hyödyntää jäsenyyttäsi edelleen: Kielikylpy-yhdistyksen hallitus kaipaa uutta verta ja uusia tuoreita ajatuksia. Monet meistä vanhoista/nykyisistä hallituksen jäsenistä ovat olleet hallituksessa jo useampia vuosia ja toki viihtyvät edelleenkin. Mutta, he ovat jo kantaneet ”kortensa kekoon” hyvän asian puolesta, joten nyt on sinun vuoro vaikuttaa ja osallistua!

Tavataan vuosikokouksessa ja keskustellaan asiasta lisää. Vuosikokous on avoin kaikille.

P.S. Voit siis tulla vuosikokoukseen ilman, että sinun täytyy ryhtyä hallituksen jäseneksi

Lämpimin syysterveisin,

Susanna Heinonen

                    

 

Vuosikokous

 

Aika:          Torstai 22.9.2016 klo.18:00

Paikka:      Keskuskoulun opettajainhuone

 

Tervetuloa!

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vuosikokous on pidetty ja uusi hallitus yhdistykselle on vahvistettu (tarkemmat tiedot yhteystiedoissa). Toimintasuunnitelmaan voi tutustua oikealla olevasta linkistä ja jos teillä ilmenee uusia ehdotuksia toimintaan, ei muuta kuin rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin tai tule mukaan seuraavaan kokouseen!

Terveisin,

Susanna

25.9.2014Syksy 2014

Toivottavasti kaikilla oli mukava kesä! Alkukesän kylmät ilmat kuitattiin loppukesän mahtavalla helteellä ja auringon paisteella :) Ja näin kaikille jäi hyvä mieli tästä kesästä.

Nyt kuitenkin sateet ovat meidät jo saavuttaneet ja on aika aloittaa arkiset puuhat. Tähän liittyy tietenkin yhdistyksen hallituksen aktivoituminen ja uusien jäsenien hankinta.

Liity mukaan mukavaan ja energiseen tiimiimme ja uskalla olla mukana vaikuttamassa! Tule milloin haluat mukaan kokouksiimme, joiden ajankohdan näet oikealta (vieressä ylhäällä, ajankohtaista alla).

Terveisin,

Susanna Heinonen pj.

29.8.2014 Vaasa

 

 

Kevättä rinnassa...

Aurinkoinen kevät on jo pitkällä ja tämän lukukauden viimeinen kolmas on jo pyörähtänyt käyntiin.
Kevään perinteinen sählyturnaus jäi järjestämättä liian vähäisien ilmoittautumisien johdosta. Ehkä tuo sähköinen ilmoittautuminen ei vielä saavuta tarpeeksi suurta joukkoa, joten palaamme syksyllä asiaan ja laitamme "vanhat" ilmoittautumiskaavakkeet koteihin. Myös lajin vaihto on mahdollista, ei muuta kuin ehdotuksia tulemaan allekirjoittaneelle. Yhteystiedoista löytyy esim. s-postiosoite ;)

Aivan tapahtumaköyhää tämäkään lukukausi ei kuitenkaan ole ollut. Olihan meillä syksyllä alakoululla diskoillat niin pienille kuin isoille. Päiväkotilaisten ja yläkoulun toiveita vielä odottelemme.

Mukavaa ja rentoa yhdessäoloa kuitenkin tavoittelemme kielikylvyn merkeissä.

Terveisin Susanna (Kiky pj.)

7.4.2014 Vaasa


Ihana ja lämmin syksy jatkukoon...

Rentouttavan kesän jälkeen olemme jälleen käynnistäneet moottorimme ja kuljemme kohti uusia haasteita. Viime vuosi oli yhdistyksen juhlavuosi ja juhlimme Vaasan kielikylpy-yhdistyksen 20-vuotista taivalta (itse kielikylpyopetus on Vaasassa 25 vuotta). Tähän teemaan liittyen järjestimme lapsille piirrustus/suunnittelukilpailun uuden logon ja sloganin luomiseksi.Suunnitelmia tuli runsaasti ja mukana oli todella paljon upeita kuvia ja sloganeita. Voittajan valitsi yhdistyksen hallitus. Voittajat esiteltiin KIELIKYLPYUUTISET lehdessä juuri ennen joulua 2012. Suunnittelukilpailussa onnistuneet tietenkin myös palkittiin! Nyt tätä uutta logoa ja slogania käytetään yhdistyksen virallisena tunnuksena. Kilpailun lisäksi huomioimme kaikkia yhdistyksen jäseniä, toimittamalla jäsenperheille tuubihuivin, varustettuna yhdistyksen uudella tunnuksella (kuva alla).

Huiveja on vielä jäljellä ja niitä voi tilata allekirjoittaneelta vaikkapa lähettämällä sähköpostia!                                                                     

Välittäminen sekä yhteisistä asioista huolehtiminen ovat yhdistykselle tärkeitä periaatteita. Näihin periatteisiin nojaten voimme yhdityksenä tukea kielikylpyperheiden, oppilaiden, opettajien ja asiantyntijoiden kanssa kaikille yhteisiä ja tärkeitä tavoitteita ja hyvinvointia.

Kehitysideoiden ja suunnittelun lisäksi tarvitsemme myös toteuttajia. Mikäli olet kiinnostunut enemmänkin yhdistyksen toiminnasta, ilmottaudu ihmeessä mukaan. Toimintaan osallistuminen ei edellytä sitoutumista vuosiksi eteenpäin yhdistyksen hallitukseen, vaan voitte halutessanne toimia avustajina vaikka vain yksittäisissä tapahtumissa. Ja jo liittymällä jäseneksi autatte yhdistystä. Ottakaa yhteys minuun tai muihin hallituksen jäseniin ja tulkaa mukaan kokouksiin. Kokoukset ovat avoimia kaikille.

Hallituksen toimintaan tarvitaan nykyisten jäsenten lisäksi uusia kasvoja, tuoreita ideoita ja ajatuksia. Rohkeasti mukaan!

Terveisin,

Susanna Heinonen 

Kiky pj.

 

tuubihuivi

 

Kiky hallituksen uusi kokoonpano kaudelle 2013-2014 "Yhteystiedoissa" (yläpalkissa)

22.10.2013 / SH